Fotoliu extensibil Multishop, Kr 19 verde, 96x108x92 cm Review si Pareri

5
(13)

Fotoliul Multishop Kr 19 verde este un model ce imbina confortul si functionalitatea fiind o alegere inspirata pentru orice locuinta moderna. Cu dimensiunile de 96x108x92 cm si un design versatil, acest model nu doar ca ofera stil camerei, ci este si o solutie practica pentru momentele in care aveti oaspeti peste noapte.

Fotoliul extensibil Multishop Kr 19 verde se remarca prin eleganta sa si tonul de verde foarte placut, potrivindu-se cu usurinta in diverse tipuri de decor. Cele doua pernute decorative constituie un detaliu placut, dar imbunatatesc si nivelul de confort. Cu un stil contemporan si linii curate, acest fotoliu poate completa excelent un living modern sau unul traditional.

De asemenea, beneficiaza de o constructie solida fiind fabricat dintr-un cadru de lemn durabil, iar partea extensiibla include plasa de arcuri tip Bonell din otel-carbon. Aceasta combinatie nu doar ca asigura o buna rezistenta in timp,d ar si un confort optim pe toata suprafata extinsa.

Un alt avantaj al acestui model se refera la sistemul de extindere click-clack ce face ca extindrea si plierea fotoliului sa fie foarte usoara. Cu un singur clic, fotoliul se transforma rapid intr-un pat confortabil, fara sa fie nevoie de eforturi mari sau sa ocupe spatiu inutil. Acest mecanism este util mai ales in spatiile mici.

Fotoliile extensibile sunt, de regula, solutii temporare pentru oaspeti, insa Multishop Kr 19 verde se remarca princ onfortul pe care il ofera chiar folosit si mai frecvent. Arcurile tip Bonell, din otel-carbon, asigura o sustinere buna, prevenind deformarile pe termen lung si asigurand o experienta placuta ata tpentru statul in fotoliu, cat si pentru dormit.

Pe langa confortul structural, diemnsiunile generoase de 96x108x92 cm il fac excelent pentru relaxare in timpul zilei, fie ca cititi o carte, va uitati la un film sau doar doriti sa va odihniti.

Culoarea verde ofera un aer de prospetime in camera, insa fara a fi stridenta. Acest produs poate deveni o piele centrala de decor sau poate completa armonios alte elemente din camera. Pernutele ofera un plus de eleganta si mai mult confort.

Verifica oferta actuala!

Asadar, fotoliul extensibil Multishop Kr 19 verde poate fi o alternativa interesanta care arata bine si ofera confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs bine realizat, pe care se odihnesc foarte bine, are un design atragator si este usor de intretinut. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 5 / 5. Numar voturi: 13

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Lasă un comentariu